top of page

     Organizam evenimentul dumneavoastra cu mult profesionalism, perfectionism si multa creativitate. Fie ca organizati o nunta, o petrecere corporate, un botez, o petrecere privata sau un program artistic in club, restaurant sau out-door, echipa noastra va garanteaza o atmosfera absolut uimitoare, care ii va fascina pe invitatii dumneavoastra!

     

    Va punem la dispozitie 20 de coregrafii din care puteti alege 4 dansuridans  cabaret  dans frantuzesc  dans Burlesque Brazilian  dans tiganesc arabesc latino etc. Costume deosebite in tematic , special create pentru organizarea unor evenimente cu adevarat memorabile.
Daca va doriti contractarea unei echipe de dansatori profesionisti Trupa noasta de cabaret  poate satisface si cele mai complexe stiluri artistice .
Cu o experienta de peste 14 ani in domeniul productiei artistice (firma fiind infintata la registrul comertului in anul 2008), Trupa de cabaret va poate oferi cele mai complexe programe artistice din Romania, care vor transforma pur si simplu evenimentele dumneavoastra in momente cu adevarat remarcabile.
Trupa de cabaret MOULIN ROUGE va va surprinde toate asteptarile printr-o gama extrem de variata a creatiilor artistice.


Trupa de cabaret MOULIN ROUGE va va surprinde toate asteptarile printr-o gama extrem de variata a creatiilor artistice.

  Puteti alege 4 dansuri din peste 20 de coregrafii puse in scena de coregrafii nostrii in functie de evenimentul pe care il organizati.

Trupa Cabaret

              DANS BRAZILIAN                          

      Costume excentrice in culori vii, un        dans plin de  energie si entuziasm                Pe ritmuri de samba braziliana, trupa    de cabaret Mulan Rouge  va transforma    evenimentul Dvs. intr-o experienta            artistica desavarsita, recreand atmosfera de la mare carnaval de pe strazile              orasului Rio de Janeiro, o admosfera        exotica - costume                                                                                                                                                                                    

Trupa Cabart

              DANS RUSESC                           

 Experimentati alaturi de noi bucuria de a trai intr-o atmosfera de joc si voie buna. Dansul traditional rusesc incanta privirile spectatorilor prin costume traditionale si colorate! Ritmul creste vijelios, un dans plin de forta si rafinament iar zambetul dansatoarelor va bucura inima  privitorilor.                                                                 

show-nunti-evenimente-mc-party-corporate

              DANS CAN-CAN                          

 Bine ati venit la o calatorie in timp prin   atmosfera boema  a localurilor frantuzesti unde rasuna clinchet de pahare fine si ritm de CAN CAN! 

Un dans de cabaret energic si foarte solicitant plin de veselie si amuzament.

Trupa cabaret Bucuresti Brasov trupa cabaret Pitesti Trupa cabaret Bacau Galati

              DANS FRANTUZESC     

 

Prin dans, daruire si dedicatie reusim sa va oferim de fiecare data o experienta unica profunda si intens emotionala. Dansul frantuzesc executat  cu eleganta si  pasiune de catre trupa de dans Moulan Rouge.                                             

Trupa cabaret Bucuresti
trupa cabaret Pitesti

              DANS TIGANESC                           

 Nimic nu se compara cu pofta de viata si de dans pe care cele 4 dansatoare profesioniste o traiesc pe scena interpretand dansul traditional tiganesc( sectiunea dans de caracter)                                                Costume multicolore, un        dans plin de  energie si entuziasm                                                                                         

              DANS MODERN                           

    Trupa de cabaret va transforma pur si simplu evenimentul Dumneavoastra intr-o experienta artistica desavarsita punand in scena dansul modern cu multa energie si atitudine. In functie de evenimentul pe care il organizati puteti alege din coregrafii: dans Politiste, Army, Urban dance, etc.              

Trupa cabaret

              DANS HAWAIAN                           

Va invitam la o calatorie pe insulele exotice din Hawai unde dansatoarele profesioniste vor incanta atmosfera prin miscari senzuale cu o interpretare plina de feminitate si eleganta.               

Trupa cabaret Bucuresti

              DANS ANII 80 

                        

 Coregrafii din anii 80 Burlesque, dan Jive, Coregrafie Cabaret, Charlston

Trupa cabaret

              DANS COREGRAFIE MAMBO                                                               

Acest dans capteaza atentia prin rapiditatea miscarilor, in special ale picioarelor, energia dansatoarelor profesioniste de la trupa de cabaret! Se pastreaza o atmosfera vesela si plina de suspans.

Trupa cabaret Bucuresti

              DANS POPULAR                            

 Motive traditionale imbinate intr-o atmosfera moderna  dansul popular stilizat va incanta spectatorii prezenti, o invitatie la bucurie si ospat, plin de patos ce patrunde adanc in suflet.                                                                       

Trupa de cabaret

              DANS ORIENTAL 

                        

 Experimentati alaturi de noi bucuria de a trai intr-o atmosfera de joc si voie buna. Dansul oriental incanta de fiecare data privitorii                                                               

trupa cabaret Bucurest

                   URSITOARE                                                               

Intr-o atmosfera de poveste isi fac aparitia cele 3 ursitoare in rochii de basm care amintesc de povestile copilariei. Un spectacol inedit caracterizat prin profesionalism datorita experientei ursitoarelor noastre.

Trupa Cabaret Constanta

              DANS MARINARI                           

 Un dans vesel pe ritm de jive in care spectatorii vor fii exaltati de atmosfera exotica. Trupa de cabaret pune in scena un dans de caracter care va asigura succesul evenimentului Dumneavoastra.

Pe langa dansurile sincron executate exemplar, vor fii si show-uri interactive cu publicul prezent!                                                                                        

Trupa cabaret Sibiu

              DANS GRECESC                           

   Vesel si foarte ritmat aduce buna dispozitie. Executat cu multa eleganta de cele 4 dansatoare profesioniste, este un dans care aparent pare simplu dar  tehnica si pasii sunt foarte bine pusi la punct. Cel mai cunoscut dintre dansurile grecesti  este "Zorba" considerat un dans grecesc popular, insa  repertoriul grecesc cuprinde mult mai multe stiluri de dans pe care va invitam sa le descoperiti.                                                                                                                        

Trupa cabaret

              DANS BURLESC 

                         

 Pasiti alaturi de noi in lumea  cabaretului cu oameni eleganti si gusturi fine si lasati-va captativati de magia dansului in acorduri pariziene de demult. Dansul burlesc este plin de versalitate si spontaneitate dand evenimentului pe care il organizati o eleganta si bun gust.                                                             

trupa cabaret bucuresti

IEPURASI

Un dans amuzant si senzual in acelasi timp, executat lasciv de dansatoarele de la trupa de cabaret Moulan Rouge. Poate fi pus in scena de 4/6 sau 8 dansatoare profesioniste

Trupa de cabaret

OFERTA

Trupa cabaret | Trupa de cabaret in Bucuresti | Trupa cabaret Brasov | Trupa cabart Constanta | trupa cbaret Pitest Trupa cabaret Galati | Trupa cabaret nunta Sibiu | Trupa cabaret Revelion

Trupa cabaret | Trupa de cabaret in Bucuresti | Trupa cabaret Brasov | Trupa cabart Constanta | trupa cbaret Pitest Trupa cabaret Galati | Trupa cabaret nunta Sibiu | Trupa cabaret Revelion

trupa cabaret infiintata in anul 2005 cu dansuri create de cei mai buni coregrafi din romania  trupa de dans si trupa cabaret  Moula Rouge a castigat diferite concursuri in Bucuresti Brasov Galati Sibiu Constanta Ploiesti Pitesti si Buzau trupa de cabaret a sustinut spectacole in Brasov la cele mai bune restaurante din Romania trupa cabaret a avut si in Pitesti  trupa cabaret Brasov trupa cabaret Constanta Live Entertainment va propune fachiri Bucuresti fachiri Brasov Fachiri Cluj fachiri valcea fachiri pitesti fachir Acrobati Bucuresti Dansatori Dansatoare  dansatori Bucuresti  acrobatii la sol gimnasti esarfa aerial silk trupa cabaret Bucuresti dansatori Brasov  dansatori Galati  dansatori Petrosani  dansatori Ploiesti  dansatoare Pitesti  dansatori Pitesti si in toata tara striperi Constanta evenimente de tip 8 martie si petrecerea burlacitelor striperi Craiova striperi Valcea trupa cabaret trupa cabaret Bucuresti trupa dans trupa dans bucuresti striperi striperi bucuresti fachiri fachiri Bucuresti acrobati acrobati bucuresti dansatori trupa cabaret revelion  trupa dans revelion dansatori revelion  dansatoare  nunta dansatoare profesioniste dansatori profesionisti pret contact caut dansatori striperi Ploiesti  striperi 8 martie trupa dans nunta dansatoare nunta dans nunta pret contact caut vreau acrobati fachiri spectacol cu foc jonglerii cu foc fachirism dans foc artisti striper Bucuresti striperi 8 martie striptease masculin striperi brasov striperi Ploiesti striperi Brasov striperi nunta striperi show 8 martie striperi Petrosani striperi Galati striperi constanta 

Thanks! Message sent.

LIVE   ENTERTAINMENT

bottom of page